Notícies
Casa > Notícies > Contingut
Preparació de fresadores Cnc
- Oct 16, 2017 -

1. ha de ser familiar amb l'actuació general, estructura, procediments de principi i control de màquines fresadores CNC de conducció abans d'operació i mestre les funcions i procediments de cada botó d'operació, llum indicador operatius.

No funcionen i ajustar la màquina eina fins que s'entén tot el funcionament.

2, abans d'iniciar la màquina, per comprovar si el sistema de control elèctric de la màquina és sistema de lubricació d'oli normal, desbloquejar, estan en bones condicions i afegir l'oli lubricant exigit per la normativa, la palanca de funcionament és correcte, artefactes, grapa i Cutter és cap comprovació de subjecció i ferma, si el fluid refrigerant és suficient, aleshores un moviment lent al ralentí 3 ~ 5 minuts, comproveu si les parts de transmissió és normal, després confirmat sense problemes, pot utilitzar normal.

3. després que la depuració del programa s'ha completat, l'instructor d'acord en seguir els passos i no permetre els passos a realitzar.

Sense el permís del professor, operen o violar les regles sense autorització, el resultat es processa a zero, provocant la persona accident a ser castigat segons la normativa aplicable i compensar la pèrdua de la corresponent

4. abans de mecanització de peces, estrictament ha de comprovar l'origen de màquina-eina, dades de l'eina és normals i realitzar cap operació de simulació de trajectòria de tall.


大理石雕刻机.jpg