Notícies
Casa > Notícies > Contingut
Tall a màquina tall especificació un plasma
- Nov 20, 2017 -

1. no-load tensió i tensió d'arc

Poder de tall de plasma, vostè ha de tenir un suficientment alta tensió no-load per arc fàcilment i combustió estable de arc de plasma. Tensió no-Load és generalment 120-600V, mentre que la tensió de l'arc és generalment la meitat la tensió de càrrega. Augment de la tensió d'arc-columna significativament augmenta el poder de l'arc de plasma, així augmenta la velocitat de tall i tall de la xapa a un major gruix. Tensió de columna arc sovint no s'aconsegueix per ajustar el flux de gas i augmentant la retracció d'elèctrode, però el voltatge columna arc no pot excedir el 65% de la tensió no-load, en cas contrari que farà que l'arc de plasma inestable.

2. Tall de corrent

Augmentant el tall actual també augmenta que el poder de l'arc de plasma, però està limitada per la màxima admissible actual, en cas contrari l'arc de plasma es convertirà en més gruixut, augmentarà l'amplada de kerf, i disminueix la vida de l'elèctrode.

3. flux de gas

Augmentant el flux de gas no només pot augmentar la tensió de la columna de l'arc, sinó també millorar l'efecte de compressió en la columna d'arc per fer la de plasma arc energia més concentrat i la força de reacció més forta, cosa que pot augmentar la velocitat de tall i la qualitat. Però el flux de gas és massa gran, però s'escurçarà la columna d'arc, la pèrdua d'augments de calor, de manera que capacitat de tall debilita fins que el procés de tall no pot ser normal.


201603021053246505992.jpg