Notícies
Casa > Notícies > Contingut
Làser gravat escenes de màquina
- Mar 02, 2016 -

* Tallada gelosia escultura impressió de matriu matricials com d'alta resolució. Làser responsable costat a un altre, cada un llaurat un apartat consisteix en una sèrie de punts d'una línia, i llavors làser cap es mou amunt i avall simultàniament gravats línies i finalment constitueix una versió integral de la imatge o text. Gràfics de gràfics, text i vector escanejada pot utilitzar matricials talla.

Tall i talla matriu diferent * vector, tall vectorials es porta a terme en el contorn exterior del gràfic. Normalment utilitzem aquest patró en fusta, acrílic, paper i altres materials per a tall penetrant, també disponible en una varietat de marcatge superfície material operació.

* Talla velocitat: velocitat de gravat es refereix a la velocitat de la làser cap moviment, sovint utilitza IPS (polzades per segon), alta velocitat i alta eficiència. Velocitat també s'utilitza per controlar la profunditat de tall, d'una especial intensitat, més lentament, tall o gravat, la major profunditat. Vostè pot utilitzar màquina gravat panell per ajustar la velocitat, programari informàtic també es podria utilitzar per ajustar la velocitat. En el rang 1% a 100%, ajust és 1%. Motor permet sistema de control de moció avançada en talla d'alta velocitat, vostè encara aconseguir qualitat superbo gravat.

* Escultura força: escultura apunten que en popa de materials amb làser. Per específic gravat velocitat, més gran serà la intensitat, major profunditat de tall o gravat. Podeu utilitzar la força de panell de màquina gravat, programari informàtic també es podria utilitzar per ajustar la intensitat. En el rang 1% a 100%, ajust és 1%. Major serà la intensitat o velocitat són més petites. Profunditat de tall és profund.

* Reconèixer mida: feix làser mida es pot ajustar usant lents de diferent longitud focal. Petita taca de lents per a gravat d'alta resolució. Gravat de la lent lloc gran de baixa resolució, però per al tall de vector, és la millor opció.