Notícies
Casa > Notícies > Contingut
Resum de treball d'AOL de 2015
- Jan 04, 2016 -

Amb l'última campana de 2015, arriba el nou any de 2016. Totes les famílies d'AOL us desitgen feliç any nou i un bon començament el 2016. Gràcies a tots els amics del món pel vostre testimoni d'un any gloriós d'AOL el 2015! Hem de dir que no podem fer-ho sense el suport de vostès amics. Moltes gràcies!

Amb l'esforç de tots els membres de la nostra gran família, les nostres vendes de l'any 2015 aconsegueixen 7 milions de dòlars i esperen obtenir 15 milions de dòlars l'any 2016. Hem construït més de 10 centres de serveis al món per ajudar els nostres clients a millorar Utilitzeu la nostra màquina. Hem construït una mordern i una gran fàbrica per al millor desenvolupament de la nostra empresa. Tenim la convicció que la qualitat és la primera, i els nostres treballadors són seriosos amb cada màquina, que sempre fa les millors màquines per als nostres clients.

En el nou any de 2016, anem a avançar per desenvolupar el negoci d'AOL, i deixar que més gent conegui la marca AOL al món. Us donem la benvinguda als vostres amics de tot el món venir a Xina per visitar la nostra fàbrica, i el vostre suport és el poder de nosaltres per a una glòria 2016! Amb esperança, només fes-ho!