Notícies
Casa > Notícies > Contingut
Com triar una màquina de tall làser adequat
- Jun 08, 2017 -

Si hi ha una eina que és cobejada pel Makerspaces més que qualsevol altre, ha de ser el tallador làser. Aquestes màquines d'alta precisió pot produir elements funcionals i belles. Seva versatilitat permet a qualsevol persona amb accés a un d'anar ràpidament a la producció amb els seus dissenys.

 

Anar a la seva artesania local indie Fira i aposto que trobarà joieria làser per al tall. Botigues d'artesania són emmagatzemats ple d'elements de l'àlbum de retalls tall làser. Fins i tot caixa gran botigues no són immunes al pànic de peces tallades a làser oferint tallades a làser finestra les cortines, vacances adorns, accessoris i més.

 

El poder del tallador làser prové de la seva habilitat per tallar a través d'una àmplia gamma de materials amb alta precisió. Talladors arrossegar-ganivet - com les de talladors d'artesania i talladors de vinil - no pot penetrar materials durs i gruixudes, mentre que un làser pot tallar a través d'ells com mantega. I un router CNC té dificultats per crear ultraaguda detalls (pensar en tallar una carta v: les vores exteriors es poden tallar distància fortament sobreposades passa però el punt interior només pot ser tan punxegut com el diàmetre de la mica d'encaminador). Raig de un làser és tan estreta que li pot donar aquest detall.

 

Construcció d'estructures amb peces tallades a làser s'ha convertit en una pràctica ben definit. Plugins per generar automàticament caixes estan disponibles per a l'aplicació de gràfics vectorials popular Inkscape, fent-lo un petar per crear un cas per a un projecte. Capturats secs amb pestanya-i-ranura construcció fer peces fàcil de muntar i desmuntar, a diferència de complexions enganxats. De fet, escriptori impressió 3D no seria on és avui sense talladors làser — MakerBot, Printrbot, SeeMeCNC, Ultimaker i moltes altres empreses començar produint impressores 3D en gran mesura fets de peces tallades a làser.

 

Així com triar una màquina que és el més adequat per a vostè?

There're algunes puntes que necessiten atenció:

1. Quin material es talla? Així podem veure que si màquines de tall làser pot fer el seu treball.

2. Quina mida del teu material? Així podem confirmar en quina àrea de treball de màquina necessitarà.

3. Quins gruixos del teu material? Perquè diferent material, de diferent gruix, necessita poder diferents làser de tall. Si vostè només gravat en el material, làser gravat màquines amb petita potència serà suficient.


Després de confirmar aquests tres punts bàsics, estarem més clar per recomanar la configuració de màquina adequada i ajudar a trobar exactament la màquina.