Certificat
Casa > Certificat > Contingut
Característiques de la lubricació de maquinària de tall de metall
- Mar 02, 2016 -

1. les parts principals de la màquina és típica de les parts mecàniques, estandarditzats, universals, sèrie d'alt grau. Com lliscament rodaments, coixinets, engranatges, cuc gear, rodant i corredisses Rails, espiral preparant (plom cargol i femella), embragatges, sistemes hidràulics, cam i etcètera, diferent lubricació.

2. les condicions ambientals d'ús de la màquina. Màquines s'instal·len normalment en l'ambient interior, la temperatura ambient fins a 40 ° c a l'estiu, hivern temperatura per sota de 0 ° c el mode calefacció quan la temperatura ambient sigui superior a 5-10, maquinària d'alta precisió requereix entorn climatització temperatura constant, en general en el 20 c de dalt a baix. Però des de molts de màquina-eina precisió i un major grau d'automatització, la viscositat de la lubricant, antioxidant (vida) i la neteja de les exigències de l'oli són més estrictes.

3. les condicions de treball de la màquina. Diferents tipus i mides de màquines, fins i tot en la mateixa màquina com la peça de treball és diferent, les condicions de treball són molt diferents. Els requisits de lubricació varien. Per exemple d'alta velocitat mòlta roda spindle tenint i torn pesat fresadores de baixa velocitat spindle tenint lubricació i lubricants per a les necessitats són molt diferents. Que requereix la boira d'oli o lubricació de sistemes de lubricació d'oli/aire, utilitzar un oli de viscositat baixa, mentre la necessitat d'aquest últim o pressió lubricació de bany d'oli de sistema de circulació lubricació, utilitzar un oli viscositat superior.

4. lubricants i lubricant refredament líquid adaptabilitat de pintures i vernissos, segells de cautxú i així successivament. A més utilitzen màquines el lubricant fluid refrigerant, lubricació, sovint barrejat amb l'emulsió refrigerant i oli i metamòrfiques i el rovell adequada, goma segellar deformació inflamació, superfície pintar revestiment butllofes, trobat. Per tant, considerar lubricants i lubricant refredament líquids pintures i vernissos, segells de cautxú, adaptació, prevenció de vessaments de petroli, etc. Especialment amb l'automatització de màquines eines augmentat en alguns d'automatització i control numèric màquina eina utilitza l'oli universal lubricació/refredament, no només per a l'oli, també es pot utilitzar com a lubricants refredament líquid.