Certificat
Casa > Certificat > Contingut
Làser màquina de tall per a la neteja de ferrocarril alimentació automàtica
- Mar 02, 2016 -

(Recomanat una vegada cada mes mitja, tancar)

Guies, eix lineal com un dels components bàsics dels equips, la seva funció és orientar i donar suport a la funció. Per tal d'assegurar un alt grau de precisió: guia, lineal alta precisió rector i bona estabilitat. Equips en el procés, a causa de la corrosió de mecanitzat parts en el procés es produeixen una gran quantitat de pols i fum, base del fum i pols dipositades a la superfície de Rails, eix lineal durant molt de temps, té una gran influència sobre la precisió de mecanitzat del dispositiu i guies punts, que formen la superfície de l'eix escurçar la vida útil dels equips. Per fer la feina de màquina estable, garantir la qualitat dels productes, fer de guia de manteniment rutinari, eix lineal.

Nota: netejar les guies preparar - un cotó sec, lubrificants

Guia de màquina gravat dividit en guies lineals, guia, patins en sèrie YM x direcció utilitzant un guies lineals, guies de corró y-direcció.

Guia lineal neteja: primer la capçalera làser es mou a la dreta (o esquerra), com es mostra en la figura de guies lineals, amb un drap de cotó sec fins brillant i lliure de pols, amb un raig d'oli (oli de màquina de cosir es pot utilitzar, no feu servir oli), làser cap esquerra i empenta lentament diverses vegades, deixar els lubrificants uniformement.

Guia de corró net: moure a l'interior bigues, obriu la tapa en ambdós costats de la màquina, trobar un guia a la foto, amb un drap de cotó sec per eixugar Rails nets i rodes de contacte d'ambdues parts, llavors moure la biga, nets llocs restants.